Llindes i escut de ca l'Anglada
Moià

Si, IPA s/n
    Estructural
    Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, Av. Diagonal, 621-629. 08028 Barcelona
    Cristina Casinos

La llinda forma part d'un edifici reformat en la segona dècada del s. XX per tal d'acollir un establiment bancari. Hi ha una inscripció on figura la data "1882". Es tracta d'un balcó amb ornamentacions a base de motllures.
    A la part central hi ha la imatge d'un bust d'un home de perfil amb el cabell llarg i arrissat. A la mateixa llinda hi ha les restes d'un sota-ampit d'una finestra.
    A l'angle de l'edifici que dona a la plaça Major hi ha un escut que representa la caixa d'estalvis i pensions que l'encapçala una guardiola que recorda un casc de cavaller.

Probablement les dovelles que configuren avui aquest balcó formaven part de la casa transformada a principis del s. XX en establiment bancari.

Serra i Coma, R; Sarri, J (1992); Servei del Patrimoni Arquitectònic. Generalitat de Catalunya. Barcelona.