LLinda de porta
Santa Eulàlia de Riuprimer

Puig de Ventallola

Pilar Camañes

Es tracta d'una gran llinda decorada amb un arc conopial esculpit en la part superior. En els extrems inferiors, on arrenquen els brancals, hi ha esculpits dos bustos. El de l'esquerre respon a una figura femenina amb un pentinat recollit sobre el cap configurant una tannara. La figura de la dreta és masculina i en destaca la barba prominent que cobreix tota la part inferior del bust.

S'ha de relacionar amb una de les primeres ampliacions del mas, durant el segle XVII, ja que s'obra en el mur del que seria l'edifici quadrangular original, al qual s'accedeix per la porta principal del mas, a mà esquerra.