L'Estació
Vacarisses

Sortida al Km 35,5 de la ctra. C-58

Historicista
    Entorn descuidat
    clos tancat
    Jordi Piñero Subirana

Torre d'estiueig situada a prop de l'antic hostal de Palà i del pas del camí Romeu i envoltada pel que havia estat un petit jardí. Es tracta d'un edifici d'estil classicista, de planta quadrada, amb planta baixa, primer pis i coberta amb terrassa. A les diferents façanes es caracteritza per un ritme de tres finestres perfectament regulars a cada planta, les quals estan emmarcades amb una motllura blanca i rematades en forma de tallaaigües. A la façana principal les obertures segueixen el mateix patró, però amb la porta d'entrada i un balcó al primer pis. Algunes de les finestres han estat tapiades. Els murs exteriors són arrebossats i pintats d'un color grana que dóna singularitat a l'edifici, que és anomenat popularment l'"Estació" precisament perquè el color de la façana recorda l'estil de les antigues estacions de ferrocarril.

Segons la informació del cadastre, l'edifici fou construït l'any 1914.