La Torre Nova
Veciana

Veciana

Reformada l'any 1978
    Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Veciana (2007)
    Jordi Montlló Bolart

Masia situada en una petita elevació, al costat del camí que puja a Sant Gabriel des del Brunet. És de planta rectangular i consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana principal, orientada a sud-oest.
    Tot i que pateix una profunda reforma l'any 1978, es conserva l'estructura bàsica de tres cossos. Els paraments exteriors es deixen de pedra vista sense arrebossar i les obertures de la façana principal es distribueixen asimètricament. La majoria són de llinda recta, una d'elles, de fusta.