La Resclosa
Casserres

L'Ametlla, a l'est del terme municipal a tocar del riu Llobregat
    Accés per la carretera C-16

Jordi Montlló Bolart

Masia de planta quadrada que consta de planta baixa i dos pisos, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migdia
    Posteriorment a la seva construcció, s'afegí a la façana de llevant, un segon volum, amb el carener paral·lel a la façana de migdia, amb la coberta de teules àrabs i bigues de fusta. Reformada l'any 2009, presenta un ràfec a base de cairats i taulers de fusta. La façana sud és de pedra vista (amb morter a les juntes), mentre la resta de parets són de pedra i arrebossades sense pintar. Els grans carreus cantoners només es presenten al volum original, no així en el següents que són de rajols. En totes les obertures, les llindes són de rajols, destacant al primer i segon pis, finestres dobles amb una columna enmig. En l'ampliació, la planta baixa està porxada, mitjançant una entrada de mig punt feta de rajols.

La masia consta en el mapa encarregat pel Servei Geogràfic de la Mancomunitat de
    Catalunya de l'any 1923, amb el nom de "Casa".