La Nena
Granera

Formant cantonada amb el carrer del Castell, a l'extrem de migdia del barri

XXI
    Mª Antònia Tomàs Sanleandre
    Ajuntament de Granera
    Adriana Geladó Prat

Escultura aïllada situada al mirador del Cucut, a l'entrada al barri del Castell. Es tracta d'una escultura de bronze que representa una figura femenina infantil de tamany real. Porta un vestit de tirants i els cabells recollits amb una cua. Està recolzada damunt d'un mur de pedra amb el coronament inclinat a mode de balcó, i assentada damunt d'una peanya de pedra. L'escultura mira cap a ponent, on hi ha unes grans vistes del terme.

L'escultura fou inaugurada dins dels actes de la IV Firartesania de Granera, celebrada el mes de maig de l'any 2007. És obra de l'escultora local Mª Antònia Tomàs Sanleandre.

NAVINÉS, Jordi (2007). "Els nostres artistes". La Granària, 13, p. 16-17. "IV Firartesania de Granera". La Granària, 13, p. 10. Http://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=9858 (Consulta: 27-04-2019). Http://www.granera.cat/ (Consulta: 27-04-2019).