La Cremada de l'Ajuntament
Montornès del Vallès

Ajuntament de Montornès del Vallès. Av. De la Llibertat, 2.
    Ajuntament de Montornès del Vallès

Colla de Diables de Montornès

Espectacle piro-musical organitzat per la Colla de Diables de Montornès que tanca l'acte d'inici de la Festa Major, just després del pregó. Es realitza a la façana de l'Ajuntament i fa tot l'efecte que es crema l'edifici. Ha esdevingut un dels actes més populars i representatius de la Festa Major.

A iniciativa de la Colla de Diables de Montornès, l'any 1988, va tenir lloc la primera cremada de l'Ajuntament i, atès l'èxit, s'ha realitzat cada any sense interrupció. La realització de la Cremada de l'Ajuntament té lloc anualment el tercer cap de setmana de setembre, coincidint amb la Festa Major.

Altimira, Ramon. Diables de Montornès del Vallès, 1985-95. Ed. Ajuntament de Montornès, Regidoria de Cultura. Montornès, 1995.