La Cooperativa
El Masnou

Carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 25

Noucentisme
    Jordi Montlló Bolart

Edifici de planta rectangular enretirat del pla de carrer i amb les façanes de llevant i de ponent sense mitgeres. Només la façana posterior s'adossa a un altre edifici. Consta de planta semisoterrada, planta baixa i planta pis amb la part davantera de terrat.
    La façana principal, orientada a migdia, es genera a partir d'una composició simètrica definida per dues columnes que emmarquen la porta d'entrada, sobre la qual hi ha un arquitrau i un gran frontó semicircular. Destaquen els esgrafiats del frontó amb garlandes florals i la data de 1922.
    Les finestres de la façana de llevant alineada al pla del carrer Torrent d'Umbert li confereixen un aspecte de nau industrial.

ANDRÉS, Rosa María (1984). El Masnou, dins l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Barcelona.
    BARRAL i ALTET, Xavier (2000). Baix Llobregat, Barcelonès, Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental. Ed. ECSA.