La Concòrdia
Cabrils

C. Torrent Roig, 5

Eclecticisme
    Pla General d'Ordenació urbanística
    La Concòrdia Societat
    Jordi Montlló Bolart

Edifici de planta rectangular, consta de planta baixa, pis i golfes. A la planta baixa hi ha la porta principal i dos grans finestrals. En el pis hi ha tres finestres amb balconades. El coronament de la façana és rectangular amb fals arc central.
    A l'interior de la planta baixa hi ha el bar i el teatre. Una escala exterior lateral permet pujar al primer pis.

Seu de l'entitat Societat Mutual La Concòrida, fundada l'any 1891. Posteriorment s'ha transformat en un centre cultural i recreatiu amb teatre, cinema, conferències.
    Fou construït pel mestre de cases Joan Villà amb un cost de 9.400 ptes. Que foren finançades mitjançant accions de 50 ptes. I l'aportació del Sr. Carles Tolrà
    A partir dels anys 50 van agafar força el Grup de Teatre i la Secció Coral.
    L'any 1979 pateix una crisi per problemes de reglamentació d'edificis públics, ja que no es podia assumir els costos de remodelació.
    Les obres de remodelació de la 1ª fase es van inaugurar el 4 de juliol de 2004.
    Ara, l'entitat organitza el tradicional Festival de Música, sortides culturals, activitats de les seccions, etc.
    Edifici construït a principis del segle XX per la mutualitat i cooperativa "La Concòrdia", creada a finals de segle XIX.

TOLRÀ i FERRER, Jaume (1983). Cabrils: el poble i els homes. Oikos-Tau. Vilassar de Mar.
    VILARDELL, Alex (1988). La Concòrdia. Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Municipi de Cabrils. Departament de Cultura de la Generalitat. Inèdit.