La Coma de Codinach
L'Esquirol

Sant Martí Sescorts
    Pel camí de la Casa de l'Hora, que surt de la carretera de Manlleu BP-522.

En estat d'abandó.
    Catàleg de béns a protegir POUM 2007, M47. Bé d'interès local.
    Virgínia Cepero González

Masia de planta rectangular, que consta de planta baixa i un pis. La coberta és de teula àrab, a dues vessants, i el carener perpendicular a la façana, que es troba orientada a migdia.
    Presenta un cos annex de totxana, de factura contemporània, adossat al sector oest.
    El portal és rectangular, amb llinda de roure motllurada i emmarcaments de totxo. S'hi obren dues finestres a la façana principal, i una altra al sector oest. Al sector est hi ha un portal d'accés a les corts i, sobre el portal, hi ha un balcó ampitador amb barana de ferro i tres finestres.
    A la façana est, se li adossa un cobert de totxana adossat per la planta, on hi ha un portal i, al primer pis, hi ha un altre. A la façana nord, s'hi obre un portal i una finestra al cos de totxana i quatre finestres al cos original; al primer pis, dues finestres més. A la façana oest, al sector nord hi ha un petit porxo i una finestra al primer pis, i al cos de totxana, dues finestres a la planta.
    Les mides aproximades de l'edifici són 13 m de llargada per 9 m d'amplada. Els murs són de pedra lligada amb morter de calç, arrebossats.

Masia relacionada amb el mas el Codinac.