La Calsineta
Castellbell i el Vilar

Els Abadals

XVII-XIX
    Ensorrada i coberta per la vegetació.
    Jordi Montlló i Laura Bosch

Mas rònec situat a la part baixa de l'obaga del Bosc Negre, al vessant esquerra del torrent dels Abadals. S'hi accedeix des del camí forestal que baixa del Pinsà. Abans d'arribar a la vinya de l'Enric, i per sobre d'un forn de calç que hi ha a mà dreta, trobem un corriol que mena directament a la bassa de la Madrona.
    Les restes es troben a tocar del camí, a mà dreta, engolides per la vegetació. S'observa una estructura rectangular de dimensions considerables, realitzada amb carreus de pedra més o menys treballats, lligats amb morter de calç. A l'interior s'endevinen diferents estances i els accessos a elles. L'alçada màxima conservada visible és d'1,90, tot i que la vegetació arbòria caiguda al seu interior ha malmès molts dels murs. Hi ha un nivell d'enderroc important.
    Per sobre d'aquesta construcció, no gaire distant però també dins del bosc, s'observen altres estructures, probablement algun edifici annex, completament engolides per la vegetació.