Jardins de Can Godó
Teià

Nivell B
    (Art. 71 del Text refós de la Llei d'Urbanisme DL 1/2010)
    Número inventari Generalitat i altres inventaris
    Àlvar Saez Puig

Aquests jardins estan plens d’al·lusions a la tradició italiana dels jardins penjats, desplegats en terrasses.

Són obra de l’arquitecte Nicolau Rubió i Tudurí.

Can Godó és un dels edificis més impactants de Teià. Es tracta d'una reconstrucció neomedievalista realitzada el 1916 sobre una masia del segle XVII coneguda com can Messeguer. Aquesta casa havia estat propietat del noble i militar austriacista Sebastià Dalmau i Oller. En una llinda de la façana lateral hi ha un escut austríac amb la inscripció "Gotzen 1704". Als inicis del segle XX la casa va ser adquirida per Ramon Godó, que va encarregar la transformació de l'edifici a l'arquitecte modernista Josep Majó Ribas, que uns anys abans havia projectat l'edifici de la Vanguardia, a Barcelona. L'edifici té un aire casteller reforçat pel coronament emmerletat i una torre en un dels angles. L'ornamentació de les façanes utilitza elements neogòtics. La casa manté, tanmateix, la planta i l'estructura interior de la masia del segle XVII. Al costat de l'entrada hi ha la capella, també de caire historicista.

El jardí va ser projectat per Nicolau Rubió i Tudurí.