Jaciment paleontològic de Can Lleó
Subirats

Jaciment paleontològic
    Cenozoic
    Neògen
    Lluís Rius Font, Diputació de Barcelona

Aflorament situat entre el Torrent de Sant Pau d'Ordal i el Torrent dels Tres Pins, a cent trenta metres al sud de la Font Espaiosa. Constitueix la part baixa d'en un marge de vinya. El jaciment paleontològic és una petita successió terrígena que permet un major coneixement de les condicions ecològiques de l'anomenat complex geològic marí i de transició. En realitat, aquest aflorament és la continuïtat lateral del jaciment clàssic de Sant Pau d'Ordal.

Imatge del jaciment cedida per Jordi Batllori.

Jaciment localitzat per Batllori, Jordi de la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona. Aquest jaciment ha estat motiu d'estudi de la seva tesi doctoral.

BATLLORI, Jordi ( 1995): "Gasterópodos del Mioceno medio marino del Alt Penedès (Catalunya)". Tesis doctoral, Universitat de Barcelona.