Jaciment del Perer
Sant Feliu de Codines

Jaciment paleontològic
    Paleògen
    Les prospeccions posteriors que s'hi han fet han tingut un resultat negatiu.
    Científic/Cultural
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Al camí de Mas Parés s'hi van localitzar diverses restes fòssils datades del període Bartonià. Es tracta de tres blocs de gres i microconglomerat amb ciment on hi ha les restes fòssils d'un sireni i abundant fauna fòssil marina d'invertebrats.

La troballa la va fer el senyor Ricard Guille, qui va ser estiuejant de Sant Feliu de Codines fins a mitjans del segle XX. La seva néta, la senyora Pàmies, va fer donació del material al Museu Municipal de Can Xifreda. L'any 2012 es va fer la troballa d'una costella de sirènid a menys d'un quilòmetre d'on es va localitzar el primer.

- Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arqueològic i paleontològic. Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.