Jaciment del camí Moliner
Matadepera

Sot de la Codoleda
    Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac

Prehistòric
    Regular
    Notícia antiga sense contrastar i no s’ha fet cap intervenció arqueològica que en pugui determinar l’estat ni la tipologia del jaciment.
    BPU
    Tipologia C de la normativa específica pels elements arqueològics (Fitxa número 46 del Catàleg de Béns a protegir del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal).
    Sí (CC.AA)
    Jordi Montlló Bolart

Notícia de la troballa de fragments de sílex, proporcionada per una publicació del Centre Excursionista de Terrassa de l’any 1935. En aquesta publicació no especifica el lloc ni les característiques de la troballa.

CENTRE EXCURSIONISTA DE TERRASSA (1935). Guia monogràfica de Sant Llorenç del Munt; Terrassa, pàg. 70.

FONT, Xavier ; JUAN-MUNS, N. et al. (1989). Carta Arqueològica del Vallès Occidental. Arxiu d'Inventari del Patrimoni Arqueològic de Catalunya. Servei d'Arqueologia. Generalitat de Catalunya.

FONT, Xavier (1997). Inventari del Patrimoni Cultural de Matadepera. Ajuntament de Matadepera.