Jaciment de Solers
Sant Pere de Ribes

-V / -I
    No s'ha observat material en superfície.
    Catàleg de Patrimoni del PGOU (18/07/2001)
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Al bosc de la masia de Solers s'hi va localitzar material arqueològic en superfície, segons consta a la Carta Arqueològica. Entre el material recollir, hi havia fragments de ceràmica de vernís negre, àmfores púniques i massaliotes i un fragment de molí barquiforme. Durant la revisió de la Carta Arqueològica també es va localitzar al sud-est de la masia ceràmica comuna ibèrica, àmfora púnica i àmfora massaliota.

Va ser descobert l'any 1923 per Amador Romaní.

MIRET, M. "El jaciment de Solers (Sant Pere de Ribes) i algunes notes sobre el poblament ibèric i romà a la comarca del Garraf (Barcelona" Pyrenae. Vol. 15-16 (1979).