Jaciment de Can Torres
Santa Eulàlia de Ronçana

Barri de Can Torres

-III / V
    Ha quedat destruït per la construcció d'habitatges.
    Marta Lloret Blackburn - Antequem S.L.

Tenim notícies que entre la masia de Can Torres i la carretera s'hi trobava abundant material en superfície, eminentment ceràmica romana. Les obres d'urbanització de l'indret es van fer sense seguiment arqueològic, pel que probablement les restes han estat destruïdes i no se'n coneixen les característiques.

El jaciment va ser documentat per Josep Estrada a la dècada de 1960.

ESTRADA, J.; VILLARONGA, L. (1967). "La Lauro monetal y el hallazgo de Cànoves (Barcelona)", Ampúrias. Barcelona: Institut de Prehistòria i Arqueologia de la Diputació de Barcelona.
    Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arqueològic i paleontològic. Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.