Jaciment de Can Puig de la Vall
Santa Eulàlia de Ronçana

Al sud de Can Puig

-III / -I
    Podria estar destruït a causa del treball agrícola que s'hi practica.
    Marta Lloret Blackburn - Antequem S.L.

En el camp que hi ha entre la masia de Can Puig i el torrent de la Vall s'hi van localitzar diverses sitges a les quals s'associava material íbero-romà. Entre el material trobem fragments d'àmfora ibèrica pintada, àmfora itàlica, campaniana B, dolia, pesos de teler, una fusaiola, un punxó d'os, astagals i tegulae. També consta la troballa d'algunes monedes. Durant la revisió de la Carta Arqueològica de l'any 1992 es va comprovar que ja no queda rastre de les sitges, com tampoc s'observa material en superfície.

El jaciment va ser documentat per Josep Estrada.

ESTRADA, J.; VILLARONGA, L. (1967). "La Lauro monetal y el hallazgo de Cànoves (Barcelona)", Ampúrias. Barcelona: Institut de Prehistòria i Arqueologia de la Diputació de Barcelona.
    Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arqueològic i paleontològic. Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.