Jaciment de can Pla
Fogars de Montclús

Can Pla
    Als camps de conreu al voltant de can Pla.

Es desconeix la seva situació exacta
    Virgínia Cepero González

Es tracta de troballes superficials de material arqueològic de cronologia ibèrica als camps de conreu situats a les proximitats de can Pla. L'arqueòleg Josep Estrada i Garriga, al voltant de la dècada dels anys 50 del segle passat, va recollir en aquest indret ceràmica ibèrica, actualment dipositada al fons de l'antic Museu de Granollers.
    Tot i que no es van localitzat estructures associades a les troballes, podrien quedar restes al subsòl, o fins i tot integrades a la pròpia masia. Només una intervenció arqueològica permetria determinar la ubicació exacta i la tipologia del jaciment.

Les coordenades corresponen a un punt escollit a l'atzar als camps de can Pla. Només una prospecció arqueològica permetria determinar la localització exacta del jaciment.