Jaciment de Can Granada
Bigues i Riells del Fai

Urbanització de Can Granada, Carrer Camí de Can Ribes, nº 29.

La urbanització de la zona han afectat notablement el jaciment.
    Jordi Montlló Bolart / Josep Cruells Castellet

Troballa casual de set sepultures orientades en direcció E-W fetes amb grans lloses de gres. Es va trobar al fer rebaixos del terreny per a construir unes dependències de Can Granada (en el marge Oest). Actualment no en queda cap rastre. Però E. Ramon (àrea d'arqueologia del Museu de Granollers) recorda que els esquelets, un cop descoberts, es van abandonar in situ i que el carrer asfaltat els cobreix.

Jordi Argemí assegura que fins i tot encara pot haver-hi restes d'aquests individus sota l'asfalt.

Documentat per E. Ramón i Valls i Jordi Pardo Rodríguez, el maig de l'any 1975.

GILI, S.; TENAS, M. i VILA, L. (1992). Carta Arqueològica Bigues i Riells. Inventari i Documentació del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Inèdit.