Jaciment BV-5119 Fogars de Montclús

Carretera BV-5119

Romà
II-I aC
El seu estat de conservació és indeterminat perquè es desconeix la seva situació excata.
Varis propietaris
Virgínia Cepero González

Es tracta de troballes superficials de material arqueològic ibèric d'època republicana (segles II i I aC), en el decurs de les obres de construcció de la carretera de Mosqueroles a La Costa. Segons Joan Portals i Martí (vegeu bibliografia) es van recollir diversos fragments de ceràmica i pesos de telers, que foren classificats d'època iberoromana, de les que s'ignora actualment la seva ubicació.
Es desconeix la situació exacta i la tipologia del jaciment i també si es conserven restes d'estructures associades a les troballes.

Les coordenades corresponen a un punt escollit a l'atzar a la carretera BV-5119 al tram que va de Mosqueroles a la Costa.

PORTALS I MARTÍ, J. (2000) La Costa del Montseny: entre el Turó de l'Home i la Tordera. Història d'una parròquia. Arenys de Mar: Llibreria El Setciències, p. 23-24.