Hostal Vell
Sant Bartomeu del Grau

carrer Vell núm. 15 - 08519 Sant Bartomeu del Grau
    nucli urbà

Bo
    Edifici rehabilitat. Recentment s'ha deixat la pedra vista a les façanes, i altres dependències interiors de l'hostal.
    si - IPA, 1
    Ref. cad.: 48713DG3418S
    Josep Pujades i Cavalleria

Edifici de planta baixa + 1 planta + 1 planta sota coberta. Coberta a doble vessant (E-W), nova. Casa amb moltes modificacions; conserva alguns elements antics de pedra a la façana principal: brancals de pedra a la porta (llinda modificada, es conserva part de la llinda de fusta a l'interior de la porta), finestra petita amb elements monolítics de pedra i finestra oberta recentment. Primera planta: ampits de pedra de diferents èpoques; dues finestres tenen brancals i llinda de pedra, tot i que van ser obertes en moments diferents.

La urbanització del nivell del carrer va fer que, per accedir a l'interior de l'edifici, s'hagin de baixar uns esglaons.

Antic hostal. Possiblement l'estructura actual correspongui al segle XVIII o, fins i tot, al segle XIX.