Hortes de Can Puig
Cabrera de Mar

Veïnat d'Agell, Hortes de Can Puig

Malgrat encara hi ha conreu, alguns dels marges es troben entre la malesa
    POUM-62
    Marc Guàrdia i Llorens

En aquesta zona de conreu es troben uns camps que degut al pendent existent estan aterrassats amb diverses feixes. Són interessants els nombrosos marges d'obra que contenen les terres producte de l'aterrassament. La fàbrica d'aquest conjunt de murs combina la pedra sense lligar, en sec, majoritàriament de granit, tot i que reformes posteriors els han substituït per murs de formigó. Són remarcables alguns trams amb alçades entorn els cinc metres, així com una llarga escala que comunica dues feixes, separades per una gran alçada.Ofereix un bon record del paisatge dels indrets productius agrícoles, que degut als pendents s'aterrassaven per guanyar espai de conreu.