Horta Vives
Santa Susanna

Camps de l'Horta Vives
    A l'esquerra del carrer del Bou, molt a prop del nucli urbà de Santa Susanna i de la carretera N-II

Marc Bosch de Doria

Masia composta per diversos cossos. L'edifici original és de planta en forma de L, amb la part frontal més llarga que la posterior. Està orientada a sudest, consta de planta baixa i pis i té la teulada a doble vessant amb el carener paral·lel a la façana. És una construcció feta amb maons i la façana està acabada amb un encalat de color ocre. Al costat i a la part posterior se li afegeixen altres construccions de menors dimensions com a magatzems. A la part posterior també hi ha una gran bassa d'aigua. La masia està envoltada de camps de cultiu d'horta.

També és coneguda com a Cal Tit.

La tipologia de la construcció i els materials emprats indiquen que es tracta d'una masia del segle XIX.