Horta Puig
El Masnou

Carrer d'Agricultura, 6

Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular que consta de planta baixa i pis amb la coberta de teules àrabs a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migdia.
    La façana es disposa a partir d'una composició simètrica: definida a la planta baixa per la porta d'accés centrada amb finestres als costat, més grans que les tres finestres de la planta pis, protegides per persianes de llibret de fusta. En el seu coronament es perllonga el parament de la façana a mode d'acrótera, amb motiu central de línies corbades on es llegeix "Huerta Puig".
    A les façanes laterals predomina el ple sobre el buit amb poques obertures de petit tamany.
    Hi ha un cos adjacent de planta baixa i coberta inclinada a un vessant a llevant i d'altres dependències agrícoles a ponent amb una bassa de planta quadrada.