Horta Matanzas
Arenys de Mar

Carrer de Pompeu Fabra, núm. 26

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic
    Sí (IPAC)
    Jordi Montlló Bolart

Caseta aïllada als quatre vents, de planta quadrangular, però que se li han afegit cossos modernament. Consta de planta baixa i pis i de tres cossos; un cos central amb coberta a dues aigües creuada, amb carener perpendicular a la façana principal; i els cossos laterals a dues aigües, però amb el carener paral·lel a la façana. L'acabament de la coberta en tots els costats és amb un ràfec de fusta. Destaca el porxo sobresortint del cos central amb terrassa superior sostingut per columnes a l'entrada principal. La barana d'aquesta terrassa és de balustrada.

Està envoltada de jardí, però se li han afegit cossos adossats a la part posterior que han duplicat l'espai construït en origen.

Estava gairebé als afores del poble, però amb la construcció de blocs d'habitatges del Patronat de Santa Maria quedà inclosa dins l'urbanisme de la vila.