Habitatges a la carretera Laureà Miró 54
Sant Feliu de Llobregat

Carretera Laureà Miró, 54

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici de petites dimensions entre mitgeres, de planta rectangular i cobert a dues aigües, amb la carena paral·lela a la façana. En alçada s'estructura en planta baixa i dos pisos. A la planta baixa s'observa dues portes i una finestra. Totes tres presenten una decoració perimetral a base d'imposta estreta en forma d'arc rebaixat que al centre du un falsa clau d'arc. En aquest sector de la façana hi ha sòcol i un estucat que vol recordar carreus de pedra. Al segon pis, un balcó corregut de plataforma rectangular i barana de ferro forjat acull dues portes d'accés decorades amb impostes perimetrals i amb un estucat de ziga-zagues a la part superior. També aquí la superfície de la façana imita carreus de pedra. En el segon pis repeteix de forma idèntica el balcó i les obertures i, a més, incorpora com a element decoratiu una imposta a cada extrem de la façana que la travessa verticalment imitant carreus cantoners en aparell anglès. Per sobre trobem una sanefa esgrafiada i un parapet format per dues grans volutes que convergeixen al centre de l'edifici vers una mena de merlet de formes sinuoses on es pot llegir la data de construcció de l'edifici. Aquest parapet amaga la teulada a dues aigües i simula un terrat a la catalana.