Habitatge al carrer Sant Llorenç 19
Sant Feliu de Llobregat

Carrer Sant Llorenç, 19

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici de petites dimensions entre mitgeres, de planta rectangular i cobert aparentment amb terrat a la catalana. S'estructura en planta baixa i pis. La planta baixa presenta un sòcol de falsos carreus de pedra col·locats a trencajunts. Per sobra del sòcol la superfície de la façana d'aquest cos té un tractament d'estuc que imita pedres irregulars. Aquí s'encasten tres obertures, una porta en posició lateral i dues finestres. Totes tres presenten forma d'arc rebaixat. El pis superior té una balconada amb dues portes d'accés rectangulars amb petita imposta perimetral. La superfície de la façana d'aquest segon pis té un estucat que imita carreus de pedra. La coronació de l'edifici es resol amb un ràfec sobre cabirons pel damunt del qual s'aixeca un parapet de formes sinuoses.

Aquest element es troba en un carrer que està declarat BCIL en el seu conjunt (36125).