Habitatge al carrer Constitució 5
Sant Feliu de Llobregat

Carrer de la Constitució, 5

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Casa aïllada envoltada de petit jardí, de planta quadrangular i volums cúbics amb coberta a quatre aigües. S'estructura en alçada en planta baixa i pis. Els vèrtex de la casa estan decorats amb imitació de carreus de pedra. Entre la planta baixa i el pis hi ha una cambra d'aire que es delata pels nombrosos espiralls que hi ha a aquesta alçada de les façanes. Les obertures, portes i finestres, són en forma d'arc mixtilini i estan inscrites en rectangles fets a base d'un estucat que imita carreus de pedra i que juguen amb diferents textures a la part superior que ressegueix l'arc i a la inferior que ressegueix els brancals. Un element important és el ràfec en voladís que s'estén per les quatre façanes i que resulta de la prolongació de la teulada a quatre vessants. El ràfec se suporta sobre cabirons de biga. A la vessant sud de la teulada s'hi ubica una xemeneia.