Habitatge a la Rambla, 15
Santa Perpètua de Mogoda

Esquerdes a la façana, decoració de carreus parcialment perduda.
    Bé catalogat
    si, IPA, n. 27993
    Goretti Vila i Fàbregas

Habitatge a la Rambla, 15 es troba a la Rambla en el nucli de Santa Perpètua de Mogoda. Es tracta d'una vivenda familiar de planta quadrangular formada per planta baixa i dos pisos. A la planta baixa hi ha una botiga i a les plantes superiors, hi ha quatre finestres balconades amb la llinda decorada amb esgrafiats. Sobresortint de la part superior de l'edifici, es troba al mig un motiu ornamental de forma romboïdal emmarcant un cercle dins del qual s'aprecien dues inicials enllaçades. La façana està decorada amb un material més rellevant, formant carreus decoratius.

SERVEI D'ARQUEOLOGIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. (2009). Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental).