Habitatge a la carretera Laureà Miró 27
Sant Feliu de Llobregat

Carretera Laureà Miró, 27

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici de petites dimensions entre mitgeres, de planta rectangular amb coberta a dues aigües amb carena paral·lela a la façana. Té planta soterrani, baixa i dos pisos. La façana de la planta baixa té un tractament de superfície que vol imitar grans carreus e pedra. Aquí veiem una porta lateral avui dia molt modificada i una finestra amb l'ampit molt pronunciat i una petita cornisa a sobre. Per sota s'endevina una altra obertura molt petita i arran del carrer que il·lumina el soterrani. En el primer pis veiem un balcó de plataforma rectangular el frontal motllurat del qual coincideix amb una petita cornisa d'idèntiques característiques que separa visualment aquest cos de la façana de l'inferior. Al costat una finestra. Les dues obertures d'aquest nivell són rectangulars i molt senzilles, no presenten cap element decoratiu. Al segon pis veiem dues finestres geminades que formen parelles d'arc de mig punt separats per un pilar central de secció quadrada. Finalment l'edifici es corona amb una cornisa molt senzilla i una barana de balustres de terracota.