Grafit Una Mina de color
Sant Adrià de Besòs

Barcelonès
    La Mina - Avinguda de Manuel Fernández Márquez; entre c. de Llevant i c. de Les Estrelles

Zosen i Mina Hamada
    Jordi Montlló Bolart

Grafit titulat "Una Mina de color", en referència al barri on s'ha desenvolupat i executat aquest projecte; sorgit d'uns tallers organitzats pels artistes Zosen i Mina Hamada amb algunes associacions que treballen amb nens i nenes del barri. L'objectiu era crear un mural amb les idees recollides durant aquestes sessions. Es va preguntar als nens que participaven als tallers què volien o com imaginaven el seu barri del futur. Van sorgir conceptes com convivència, respecte entre diferents cultures, visibilitat dins de la societat de les persones que viuen al barri, pau, natura, espais verds, amistat, amor, família i cultura. Aquest mural mostra un barri amb diversitat cultural on el flamenc, el mar i els planetes formen part dels noms dels carrers de la Mina.

Zosen va créixer a Sant Adrià de Besòs, on comença a fer els seus primers grafits i murals. Amb els anys aconsegueix viatjar pel món i deixar la seva empremta per diferents ciutats d'Amèrica de Nord i de Sud, Europa i Àsia. Molts d'aquests murals en col·laboració amb l'artista japonesa Mina Hamada, la qual al l'arribar a Barcelona l'any 2009 li va cridar l'atenció que hi hagués un barri amb el seu nom i des d'aquí va començar a forjar aquesta idea.

Projecte iniciat per Zosen i Mina Hamada l'any 2018 amb el suport de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs; l'associació El Generador, Ecoparc de la Mediterrània, i les entitats que treballen amb els joves de barri. L'execució fou durant el mes de gener de 2019.