Fotografies de Palau-solità i Plegamans a la Memòria Digital de Catalunya Palau-solità i Plegamans

Vallès Occidental
Memòria Digital de Catalunya (MDC)
08156-167
Patrimoni documental
Fons d'imatges
Contemporani
XIX-XX
Bo
Inexistent
Obert
Científic
Pública
Biblioteca de Catalunya. Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya.
Virgínia Cepero González

La Memòria Digital de Catalunya disposa de 67 imatges de diferents indrets del terme de Palau-solità i Plegamans realitzades entre finals del segle XIX i principis del XX.
Les diverses fotografies són procedents majoritàriment del fons de la família Cuyàs, del Instituto Geográfico y Estadístico de España, de la Diputación Provincial de Barcelona i del fons de l'Estudi de la Masia Catalana del Centre Excursionista de Catalunya.

La Memòria Digital de Catalunya (MDC) és un repositori cooperatiu que permet la consulta, en accés obert, a les col·leccions digitalitzades relacionades amb Catalunya i el seu patrimoni o que formen part de col·leccions especials d'institucions científiques, culturals i/o erudites catalanes. Està impulsat per les universitats de Catalunya i la Biblioteca de Catalunya, coordinat pel Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) i compta amb la participació d'altres institucions catalanes.
L'MDC es va posar en funcionament a finals de 2006 i actualment conté, en accés obert, digitalitzades revistes catalanes antigues (ARCA), fotografies, mapes, cartells, manuscrits, incunables i un llarg etcètera amb un total de més de 2 milions de documents relacionats amb Catalunya i procedents de 21 institucions diferents (universitats, biblioteques especialitzades, instituts, arxius, etc.).

MEMÒRIA DIGITAL DE CATALUNYA: http://mdc1.cbuc.cat/index.php