Castellolí

Arxiu Comarcal de l'Anoia. Cal Maco, Plaça de la Creu, 18, 08700, Igualada.

XIX-XXI
    Legal i física
    Llei 10/2001,de 13 de juliol, d'arxius i documents.
    Arxiu Comarcal de l'Anoia
    Virgínia Cepero González

A l'Arxiu Comarcal de l'Anoia (ACAN) es custodien un gran nombre de fotografies de diferents indrets del terme municipal de Castellolí.
    La relació de fotografies és la següent:

Cont. Descripció:

L'ACAN és hereu d'un important bagatge arxivístic. En destaca la creació de l'Arxiu Fotogràfic Municipal d'Igualada l'any 1932, amb Procopi Llucià com a arxiver, el qual recollí la iniciativa que, des del 1929, duia a terme l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada. L'ACAN compta amb 3.500 metres lineals de documentació. Entre els fons custodiats es troben el municipal d'Igualada (1359-1999), el del districte notarial d'Igualada (1281-1981), i la cinemateca (1921-1999).