Fornícula amb rajoles dedicades a Sant Josep de Calassanç
Moià

Arc entre l'Escola Pia i l'exconvent
    Entre l'Escola Pia i el col·legi dels Escolapis

Escoles Pies - Av. Escola Pia, 15 08180 Moià
    Francesc Roma

Entre la paret de l'Escola Pia i el convent dels Escolapis es va construir un mur amb una porta d'arc rebaixat, amb una falsa teulada triangular a la part superior. Just aquí hi ha una petita capelleta, amb la part superior feta amb arc rebaixat i un petit ràfec d'obra on s'encabeix la imatge de Sant Josep de Calassanç, patró dels escolapis.
    El conjunt està format per 30 rajoles, que simulen un arc rebaixat aguantat per dues columnes, a l'interior del qual trobem una petita peanya amb el sant, cobert amb túnica i aureola, que supervisa la lectura d'un infant. Aquest sosté un llibre obert a les seves mans i està situat sobre una pedra amb una llegenda al·lusiva al fet que l'ensenyament és la base fonamental per als ensenyaments de l'església.