Forn d'obra del Flequer
Castellgalí

Vall d'Artigues. Can Flequer.
    Al peu de la riera i davant de la casa del Flequer

Està mig esfondrat.
    Cortés Elía, Maria del Agua

Forn de teules i maons situat a un marge entre un camp de cultiu i la riera de can Flequer. Es troba tapat per esbarzers i quasi no es distingeix, a més tota la cambra de cocció del forn no existeix, cosa que dificulta la visió. El forn tenia una cambra de foc formada per dues voltes amb una paret al centre, ara només es conserva la meitat d'aquesta cambra i es veuen dues boques. Els murs que resten són de pedra barrejada amb fang a l'interior i encara es conserva una paret exterior de pedra ben posada. La part que queda de la fogaina deu tenir una profunditat de quasi un metre per un d'ample cada cambra. Als camps dels entorns es troben moltes restes de teules.

Es troba quasi enrunat.

Per l'estructura constructiva del forn deduïm que es tracta d'una obra de finals del segle XVIII o inicis del XIX. El forn aprofita els marges per accentuar el desnivell de la cambra. Tot i l'estructura del forn no tenim notícia de que es tractés d'un forn important, més aviat seria de tipus comunitari, utilitzat en alguna obra de la casa Flequer o de la fassina.