Forn d'obra de Cal Cagaire (o del cementiri)
Sant Llorenç Savall

Als afores del poble per la carretera de Gallifa, davant del cementiri.
    Sector llevantí

Laura de Castellet i Ramon

Construcció de mides considerables, l'estructura del qual es manté dempeus ja que s'utilitza com a magatzem. Té una sola boca de foc al fons d'una entrada en forma de túnel, i tot l'edifici està atalussat. Té dues entrades superiors i conserva la teulada. Deu conservar també l'engraellat, però pel seu ús com a magatzem és difícil de veure.

No hi ha notícies de la construcció i ús d'aquest forn, però per les seves característiques sembla ser força recent, sense anar més enllà de mitjans del XIX. Aquest era un dels dos forns d'obra o teuleries del qual es proveïen els paletes del poble fins entrat el segle XX. L'altre (d'en Sargantana), proper, desparegué fa anys. Sembla que al final de la guerra serví de parapet a actius republicans fugitius, i que s'hi produïren tiroteigs.