Forn del Puig
Castellnou de Bages

Nord-oest de Castellnou de Bages
    Seguint el camí que va del Puig a les Vilaredes

La coberta i part del mur s'han esfondrat, i es troba en estat ruïnós.
    Marta Lloret Blackburn

Forn de teules de planta baixa i de planta quadrangular que es troba en estat ruïnós, ha perdut la coberta i part del mur. Consta de dues parts diferenciades: la cambra de foc i la cambra de cocció. La primera es troba al nivell del sòl, i era on s'encenia el foc per a coure les teules. Sobre d'aquesta hi havia la cambra de cocció, que és on es dipositava l'argila per a coure-la. S'hi accedia per un portal senzill de pedra, que actualment no presenta llinda ni el mur superior. Els murs són de carreus mitjans de pedra irregulars disposats en filades desiguals, que es troben més treballades i són de majors dimensions als eixos entre façanes. A la façana principal hi ha indicis que els murs es trobaven acabats amb una capa de calç. L'interior i l'entorn es troben coberts de vegetació, però encara és visible la boca per on s'encenia el forn.