Forn de pa format per una volta rebaixada bastida en maons i amb un llit de rajoles de gres, lligades amb argila rubefactada. Recorre el perímetre de la cambra una estreta galeria d'arc rebaixat bastida en maons, utilitzada per cremar-hi la llenya. D'aquesta manera, l'escalfor es reparteix per tota la superficíe del forn i la cendra cau en un altre receptacle inferior, que s'ha d'anar buidant. Aquest tipus de forn es coneix com a forn d'escopeta. Exteriorment, el forn resta amagat darrera una paret bastida en maons en la que hi ha dues obertures rectangulars tancades amb portelles de ferro. La central dóna accés a la cambra i, al seu costat, hi ha un petit recipient per posar-hi aigua i així controlar l'humitat necessària per daurar el pa. L'altra obertura dóna accés a la cambra de combustió i, sota d'ella, una altra de més petita per la cendra. A la banda dreta de la paret hi ha el sistema utilitzat per regular l'aire i el piròmetre per controlar la temperatura. Damunt de les dues obertures principals hi ha dues campanes d'extracció d'aire.