Forn de ceràmica de Coromines
Moià

A 3 km a l'oest de la vila a prop de la masia de Coromines.
    en un altiplà vers l'oest de la masia de Coromines.

Presenta algunes escombraries al seu interior.
    Cristina Casinos

Forn de planta quadrada de blocs de pedra irregulars formant murs de pedra seca, El mur més alt que s'observa és d'1,70 m aproximadament, la resta està tapada per esbarzers. El sostre no es conserva i l'interior s'ha fet servir per llençar brossa. A la façana est hi ha dos arcs de mig punt, mig soterrats, que eren les obertures per on s'alimentava el foc (1,70 m d'amplada, arc disposat a plec de llibre). A la façana sud els murs ens mostren la porta que donava accés a l'interior del forn, de la qual no es conserva res. Les mides exteriors són de 6,5 m x 7 m. Fan un gruix d'1,30 m. Una part del conjunt està construïda en el mateix subsol.

Fent una prospecció pels voltants del forn s'observen restes de rajoles ceràmiques i escòries de les fornades.
    s. XIX.. Codi 41 de la Wikipedra.

Es creu que aquest forn havia estat utilitzat fins al primer quart del s. XX.