Forn de Can Forns
L'Ametlla del Vallès

Can Forns. Polígon 5, parcel·la 19
    A migdia de la bassa de Can Forns.

Virgínia Cepero González

Restes d'un forn situat a migdia de la bassa de Can Forns. És una estructura que conserva les dues boques d'enfornar, construïdes amb els brancals de pedra i la part superior en forma d'arc, feta de totxo a plec de llibre. El seu interior està dividit en dos forns separats per un petit mur, fet de pedra lligada amb morter de calç i coronat amb totxo, d'aproximadament 60 cm d'alçada. La paret on es situen les boques d'enfornar està feta de totxo lligat amb morter de calç, i les tres restants tenen la part inferior feta de tàpia i la superior del mateix materials que la primera.