Forn de calç de Valldòria
Rajadell

Valldòria. SO del terme.
    Camí de dalt que surt de Valldòria, en direcció O. i a 300 m. de Valldòria

La forma del forn es conserva bé. L'interior és ple de matolls i material de desfeta

Forn de calç, no molt gran, en forma de cavitat més o menys cilíndrica excavada al sól natural. L'estructura amida 3 metres de diàmetre aproximat i (en l'estat actual) uns 3 metres de profunditat a la part més alta. A l'interior s'hi troben restes de calç barrejada amb terra. A l'altre costat del camí encara hi ha material de rebuig del forn, amb força restes de material calcari.

Es situa al camí de dalt que surt de Valldòria, cap a l'oest, al costat del camí, a uns 300 metres de Valldòria, en un terreny que fa la pendent d'un serrat. La vegetació de l'entorn és a base d'arbust i matolls. Hi ha abundància de roca calcaria a l'entorn.
    Descripció corresponent al PEP 1993. A l'any 2020 no s'ha localitzat. Ubicació UTM aproximada. Les fotos corresponen al PEP 1993.