Forn de calç de cal Marc
Olèrdola

Al camí de la Penya del Papiol, al SE (pocs metres) de la masia de Can Marc
    Des de la BV-2415, desviar-se a l'alçada de Cal Segarra, per seguir el camí de la Penya

S'hi ha fet una intervenció poc respectuosa amb les característiques de la construcció.
    Tríade scp
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Es tracta d'una estructura de planta circular en part excavada al terra. La paret exterior està feta amb blocs de pedra de mides irregulars. Per l'interior les fileres de maons lligades amb morter de calç cobreixen les pedres. El forn té una estructura esfèrica i per tant la part més ampla es troba a mitja alçada. El fons és pla i el diàmetre és de 4,1 m. Al costat de la porta d'1,5 m destaca una construcció també de pedra de planta quadrada (2m x 2 m) semiderruïda, que possiblement tingués com a funció ser la carbonera. La part superior del forn s'ha tapat amb una estructura octogonal amb murs de formigó i ceràmica, amb una esfera amb culs d'ampolla que la cobreix; intervenció que desvirtura notablement la construcció.

La darrera intervenció que s'hi ha fet ha estat per adaptar-la com a espai de culte, tot incorporant elements i materials per aquest propòsit.