Font Salabert
Sant Feliu Sasserra

Sector sud del terme municipal
    A 1150 metres per pista forestal de la carretera B-431, punt quilomètric 61'5

Regular
    La font està envoltada de vegetació. Si bé l'entorn més proper a la font està net, convindria netejar de bardissa els voltants.
    Jordi Compte i Marta Homs

La font Salabert es troba situada al sector sud del terme municipal, al sud de la Cirera i a l'oest de Comulleda, a ponent del riu d'Ases. S'accedeix a la font a través de la pista forestal que comunica Coll de Bassa amb Torroella, masia ubicada en terme municipal de Santa Maria d'Oló. S'ha d'agafar un camí que surt perpendicular de la pista forestal en direcció est fins a trobar un petit canyissar al marge d'un camp. En aquest punt comença el profund clot del torrent en el que es troba la font. Vorejant el clot pel marge dret s'arriba a la font, envoltada de vegetació La font, està formada per una estructura d'obra, el dipòsit, en el que hi ha inscrit el nom de l'autor i la data de l'obra: "Juan Sansalvador. Any 1962." Davant la paret d'obra en sobresurt el brollador, totalment recobert per molsa i de formes arrodonides. L'aigua que en surt cau directament sobre el terra del bosc, filtrant-se cap al torrent.

Segons fonts orals, l'aigua d'aquesta font podia haver estat conduïda a la masia de Comulleda, que tot i trobar-se a l'altre cantó del riu d'Ases té una situació que permet portar l'aigua rodada des d'aquesta zona.