Font pública de la Torre Baixa, 191
La Torre de Claramunt

La Torre Baixa (08789 La Torre de Claramunt)
    c/Torre Baixa 191-Barri de La Torre Baixa (08789 La Torre de Claramunt)

Ajuntament de la Torre de Claramunt.(Pl. de l'Ajuntament, 1 08789 La Torre de Claramunt)
    Raquel Valdenebro Manrique

Font pública ubicada al peu del carrer de la Torre Baixa, 191, aprofitant el mur exterior de la casa de Ca l'Onofre, però dins del barri de la Torre Baixa, davant de les cases de La Rata. Es tracta d'un element urbà format per un brollador modern en forma d'aixeta encastat en u mur de pedra format per lloses mal tallades, que unides creen una paret rematada a la part superior en forma d'arc de mig punt. L'aigua cau a una pica de ciment de 80 cm d'amplada per 92cm d'alçada i 50 cm de fons. A tocar de la pica s'ha disposat un banc de pedra adossat al mur.

Font pública construïda a finals del Segle XX, com a part de l'acondicionament del barri de La Rata i del carrer de La Torre Baixa