Font pública
Capellades

Vial a ponent i fora del casc antic que de nord a migdia

"Fundición de Hierros Colomer S.A", Barberà del Vallès
    Ajuntament de Capellades. C/ Ramon Godó, 9. 08786 CAPELLADES
    Juan Garcia Targa

Font de ferro fos de catàleg amb dos brocs i dues piques adossats a un pilar central, del qual s'enlaira el pal que suporta quatre braços que aguanten els pàmpols esfèrics de vidre gravat de les lluminàries.

La font és de molt recent instal·lació dons d'una zona que encara l'any 1980 formava part de "l'Hort d ela Vil·la". És una font de fosa de ferro gris realitzada per "Fundición de Hierros Colomer SA" de Barberà del Vallès, empresa especialitzada en equipament urbà. El model d'aquest font és l'"Imperial" que fabrica l'esmentada empresa des de 1972.

ARXIU HISTÒRIC COMARCAL DE L'ANOIA

ARXIU MUNICIPAL DE CAPELLADES