Font i escultura de la plaça del Rabadà Corbera de Llobregat

Plaça del Rabadà

De l'escultura, Josep Rodrigo
Regular
L'estat de la plaça és bo en general, però hi ha pintades a la font i a un rètol que hi ha al costat, i a la placa de l'escultura li han caigut lletres i està rovellada.
Ajuntament de Corbera de Llobregat. C/ la Pau, 5. Corbera de Llobregat
Helena Garcia Navarro

Placeta ajardinada de forma triangular, a la qual s'accedeix per escales des de dos dels costats. A un angle hi ha la font amb l'antic escut de Corbera; a un altre l'escultura en ferro d'un rabadà sobre un pedestal de pedra molera. Hi ha la inscripció "EL RABADÀ", en ferro, damunt la pedra i, a un lateral, una placa també de ferro amb la inscripció "1ER PESSEBRE VIVENT DE CATALUNYA, XXV EDICIÓ 1962-1986".

L'escultura va col·locar-se per commemorar el vint-i-cinquè aniversari de la primera edició del Pessebre Vivent, en una plaça on ja hi havia la font.