Font dels Enamorats
Aiguafreda

Ctra. D'Aiguafreda de Dalt
    A la confluència de la carretera d'Aiguafreda de Dalt i el carrer dels Enamorats

Ajuntament d'Aiguafreda. Pl. Ajuntament, 1
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

La font dels Enamorats és una de les fonts més conegudes d'Aiguafreda. Està situada a l'extrem de mestral del terme municipal, prop de la riera de Martinet. La font està construïda sobre un bloc de pedra on s'ha fet una pica quadrada i s'ha fixat un brollador metàl·lic. Ha estat arranjada amb murs, escales i bancades de pedra, a més de dos plafons on hi consta: "Font dels Enamorats" i "La parella enamorada / que ens plau anar acostats / per ells la font més preuada / és la font dels enamorats". A prop seu s'han col·locat bancs i taules fetes amb moles procedents del molí de les Canes.

PAGESPETIT, L. (2003). 111 Fonts del Montseny i molts indrets per descobrir. Sant Vicenç de Castellet: Farell.