Font dels Àlbers
Sant Feliu de Codines

Pl. de la Font dels Àlbers

Noucentisme
    Francesc Mirabent i Soler
    Ajuntament de Sant Feliu de Codines. Pl. Josep Umbert Ventura, 2
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Font urbana situada a un costat de la plaça i adossada al mur de tancament de l'escola Immaculat Cor de Maria.

La font està construïda sobre una roca tallada de forma irregular que al front rebaixat conté una ceràmica decorada amb la imatge de la Mare de Déu del Carme. A sota de la imatge hi ha l'aixeta metàl·lica que brolla l'aigua a una pica baixa de forma arrodonida, també rebaixada en pedra. A la banda superior sobre la imatge de la Mare de Déu hi ha un front de maons que semblaven contenir un plafó que ha estat arrencat.

Abans de l'actual urbanització de la plaça, era un lloc molt popular entre els veïns per la frescura i l'ombra que donaven el torrent i els àlbers que hi havia plantats.