Font del Ràdium
Granollers

Vallès Oriental
    Sector oest del terme municipal. Al polígon industrial de la Font del Ràdium. Carrer de can Casaca cruïlla amb carrer de cal Ros dels Ocells
    157

41.59685
    2.26778
    438978
    4605275
    08096 - 355
    Jaciment paleontològic
    Cenozoic
    Neògen
    Entre 23 milions d'anys i 5,3 milions d'anys enrere
    Jaciment cobert
    BPU
    Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Arqueològic de Granollers. Àrea arqueològica núm. 68. Protecció de tipus VIII: Àrees arqueològiques.
    CCAA 20607
    Ajuntament de Granollers
    ARQUEOCIÈNCIA - J. M. Huélamo
    Jordi Piñero Subirana

Jaciment paleontològic en el qual es van recollir restes que es poden datar al Miocè, concretament d'un mastodont ("Gomphotherium angustidens"). Les restes es van trobar en fer uns moviment de terres en l'ampliació del polígon industrial, l'any 1993. Alex Munné va fer la troballa d'un dent de fòssil que, estudiat a l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (a Sabadell) va ser classificat com a molar d'un mastodont. Actualment està dipositat en el Museu de Granollers, secció de Ciències Naturals, amb el núm. de registre 9919.